• Home
  • Medewerkers
  • Dierenarts
Diana en Rammstein  

Uw dierenarts is mw. drs. D.M.B. Klaassen

Ik ben geboren en opgegroeid in de Achterhoek en op 7 jarige leeftijd riep ik al dat ik dierenarts wilde worden. Na eerst 3 x uitloten (plus een halve biologiestudie) en daarna hard studeren heb ik in 1998 mijn opleiding tot dierenarts in Utrecht afgerond.
Sindsdien ben ik praktiserend dierenarts en ik heb me steeds verder gespecialiseerd in de richting gezelschapsdieren. Ik heb me aangesloten bij de Groep Geneeskunde Gezeschapsdieren van de KNMvD.

In 2009 heb ik Dierenkliniek Parijsch opgericht. Vanaf nul opgebouwd tot de fijne moderne kliniek voor gezelschapsdieren hedendaags.

Voor de kleine zoogdieren (oa. konijn, cavia, fret en rat) heb specialistische cursussen gevolgd en in de kliniek is ook alles aanwezig voor een optimale behandeling van deze gezelschapsdieren. Ik ben tevens lid van de werkgroep geneeskunde van het konijn.
Daarnaast heb extra een orthopediecursus, vele chirurgie modules en tandheelkunde cursussen gevolgd en ik heb ook de benodigde aanpassingen gedaan in de inventaris en het instrumentarium in de kliniek.

Naast mijn werk ben ik enthousiast in de jachthondensport met mijn heidewachtel en ik heb een druk gezin. Als ik daarna nog tijd over heb :) ben ik aan het  kokkerellen, bezig in onze tuin of geniet ik daar samen met mijn gezin, onze hond Rammstein en onze kat Roespoespoes.