• Home
  • De kliniek
  • Zo werken wij

 Zo werken wij

Het team van Dierenkliniek Parijsch is u graag van dienst.

Natuurlijk staat het welzijn van uw huisdier bij ons voorop. Naast goede zorg, vinden we persoonlijke benadering belangrijk. Omdat we de tijd willen nemen voor uw huisdier en u, werken we het liefst op afspraak.

Voorkomen is beter dan genezen

Middels preventie proberen we uw dieren zo gezond mogelijk te houden. We hebben extra aandacht voor jonge dieren, want een goede start is van groot belang. Niet alleen tijdig vaccineren maar ook voeding, verzorging, huisvesting en omgang met uw huisdier. We delen onze kennis graag met u.

Wordt uw huisdier toch ziek, volgt een onderzoek, een diagnose en een behandelplan. Veelal zal uw dier geholpen zijn met een medicijn of voeding. Soms zal een operatie nodig zijn.

Als uw dier ziek is zullen we ernaar streven u van de allerbeste zorg te voorzien en u optimaal te informeren. Zo weet u wat er met uw dier aan de hand is en kunt u de beste keus maken over wat er verder moet gebeuren.

De medewerkers van Dierenkliniek Parijsch hebben zelf ook huisdieren en weten als geen ander wat het is om een ziek dier te hebben. Daarom proberen wij naast de hulp aan uw dier, ook oog te hebben voor uw zorgen en waar mogelijk zullen wij u met raad en daad terzijde staan.

Naast onze mogelijkheden kennen we ook onze beperkingen en zullen niet schromen u naar een specialist door te sturen indien dat noodzakelijk is.